Hangulat

 

Csak hallgasd az áramlattal…

Magyar Totemállatok

totem

 

 

 

Buborékok

buborekok

 

 

Kaptam egy álomfeladatot…
Megfestettem azt a csodálatos nőt, aki segít az utamon. Remélem sokan rátalálnak Zala Szilvire, kívánom a hozzáfordulóknak azokat a felemelő tapasztalásokat és változásokat, amik beindítanak és gyógyítanak…

 

“Szívszerész 
Az élet állandó változás és vele együtt én is változom, és tudom, hogy minden a lehető legjobb úton módon alakul, változik.
Sokévnyi önismereti munka, rengeteg tanulás, 4 évnyi egyéni oldásokban szerzett tapasztalat és egy évnyi tanítás van a tarsolyomban.
Csodálatos kísérnem a hozzám fordulók útját, elmélyülésüket ön-magukban és látni, ahogy pozitív irányban változik életük.
A célom, hogy minél több embernek segítsek az útján, hogy megismerve Önmagát megtapasztalja a minden rendben van köröttem és bennem állapotát.
Szívszerész  hálás szívvel gondolok egy csodálatos nő felé, akinek a fantasztikus alkotómunkájának eredményeként egy éve megszületett az elnevezés és egy logó.
A Szívszerész elnevezés marad: kihasználva a magyar nyelv gyönyörű, egyedi kifejezésmódját – a „munkám” vagy foglalkozásom számomra szívet melengető neve, amely egy szóban kifejezi azt, ami számomra a legfontosabb az emberekkel való foglalkozásaimban: Szív-szerész .
A logó változik.
Vincze Izabella csodálatos festménye kerül a középpontba, mint logó, szimbólum.
Álomszép. A rózsákkal és a hibiszkuszokkal körbefont sejtelmes női arc, az itt-ott felbukkanó élet virágaival, mindez gyönyörű színekbe öltöztetve.
A hibiszkusz a nőiesség és a szépség jelképe, a rózsa a szeretet és a szerelem virága.
Az Élet Virága az erők harmonizálásának, illetve a harmóniába kerülésnek, a tökéletesedésnek, a Nagy Egésszel való egyesülésnek a szimbóluma.
Az Élet Virágában legbelül hét színes kör látható, az Élet Magja. Tulajdonképpen hét kört vonz be a figyelem energiájának, mert ez a hétféle szín építi fel a fizikai életet.
Az Élet Virága egy élő jelkép. Egy kapu az anyagi lét és az anyagtalan lét között, vagyis a fizikai élet és a fizikai életen túli síkok között.
Az életben egészében véve minden energiából áll, maga az élet is tulajdonképpen energia. Az már a Fény rezgésszámától függ, hogy milyen színt látunk.
Az Élet Virága egy magas rezgésű elvet, egy teremtési folyamatot szimbolizál.
A titokzatosan felsejlő női arc és az azt körbeölelő virágok a nőiességet képviselik, a virágokkal egybefonódó élet virágai pedig szimbolizálják a női teremtő erőt a világban.
A Szív-szerész lehetne a mottóm is, hiszen az a célom, hogy egyre több ember találjon vissza a szívébe és kapcsolódjon össze saját isteni önvalójával és ezáltal a Nagy Egésszel. ”
Zala Szilvia

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *