Tiéd lehet

Amikor belépsz az otthonodba, szereted már kizárni a külső ingereket, az a világ már csak a Tiéd és azoké, akikkel együtt élsz. Kint sok a zaj és a vizuális inger, jó egy kicsit megpihenni, de nem csak a testeddel, hanem a lelkeddel és a szemeddel is. Épp ezért készültem ezekkel a légies, könnyed, érzelmekkel teli, szeretettel feltöltött képekkel, amik pozitív hangulatot árasztanak a térbe és beleépülnek a környezetbe. Ezt a “buborékos” stílust ilyen céllal álmodtam meg, de emellett intenzív színekben pompázó “víziókat” és gyermekszobába szánt illusztrációkat is festek, ami vidám hangulatba borítja a faladat.

imagefoto
Interieur fotó: http://www.1wallpaperhd.com

Engedd, hogy megismerjelek, hogy megérezzem a lelked rezdüléseit. A végeredmény egésze elképesztő: a személyiséged intenzív színekben pompázó vizuális valósága.

imagefoto02
Interieur fotó: http://blog.schtunks.info/tag/Wallpaper

Így lehet a tiéd:

Ha szeretnél festményt, az alkotás előtt fontos, hogy megismerjem kinek készül a kép, hova kerül, milyen a személyisége.

 

imagefoto03
Interieur fotó: http://wallpaper222.com/explore/ingrain-wallpaper/

Fontos információk:

  1. Ha felkeltette az érdeklődésedet a képi hangulat, keress bátran e-mailen – iza@vizart.hu -, illetve telefonon a 06 70 634 4618-as számon. Az árajánlatom ezután készül el számodra.
  2. A vásárlásról áfamentes számlát, illetve nyugtát adok.
  3. A személyes átvételt javaslom, de postai utánvétes csomaggal is megoldható a szállítás.
  4. Ahhoz, hogy átérezzem milyen a Te világod elengedhetetlen a konzultáció.

Technikai információk:

  1. Magas minőségű fehér vászonra festek aquarell és akril technikával.
  2. Keretezést igény szerint profi műhelyben szakember elkészíti, erre külön árajánlat készül. Ha csak naturban szeretnéd a faladon viszont látni, a fa rámát akasztóval látom el, hogy a pozicionálás pontos legyen.
  3. Magas minőségű fixálót használok, hogy takarításnál ne okozzon problémát a por eltávolítása (Ennek ellenére csak óvatosan takarítsd!)
  4. A képeimből csak egyetlen egy darab készül, másolatot nem készítek.

 

04_1000px

Vincze Izabella
grafikus művész

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *