Workshop

20150622 025

Együtt alkotni felszabadító élmény!

Nincs olyan workshop, ahol ne hallottam volna ezeket a mondatokat: “én nem tudok festeni”, “rajzórán is mindig béna voltam”, “annyira szerettem volna jól rajzolni, de nem mertem…” és még sorolhatnám. Bizonyos elvárások miatt már korán blokkok alakulhattak ki, pedig lehet, hogy csak másképpen kellett volna megközelíteni az adott problémát.

A festést instrukciókkal segítem, de nem elnyomva az alkotói szabadságot. Ha a résztvevőknek nagyobb biztonságot ad, készülök sablonokkal, amivel könnyebben dolgozhatnak, vagy ha valaki valamit nem tud megrajzolni segítek. Általában akvarell papírt és vízfestéket használunk, de kisebb létszámú csapattal akril-vászon technikával is megismerkedhetnek a festeni vágyók.

Mit NE várj ettől az alkalomtól:

  • Ez nem jobb agyféltekés rajztanfolyam.
  • Ez nem az a fajta festős program, amikor pontról pontra megmondom, most melyik színt használd, melyik részt fesd ki a képen, és a végén azt hisze,d Te vagy Van Gogh 🙂 ezzel becsapnálak, azt meg én nem szeretném.

Helyette…

Élvezd azt, hogy folyik a festék, a kezed is maszatos lesz, esetleg felfedezel közben valamit magadban… Természetesen, kérdésed van, segítek, akár szavakkal, akár ecsettel, csak szólj 🙂

Workshop naptár

Fess egy borszaküzletben!2022.09.17. Koch Borház Kecskemét
Vizart VarázsecsetMég szervezés alatt

Ha nem találsz a naptárban kedvező időpontot, workshopot indítok 6 főtől!
Ez lehet: VIZART-Coaching, Vizart Varázsecset program.
Árajánlatért keress az iza@vizart.hu e-mailcímen, vagy a 06706344618 telefonszámon!