Babahangoló

 

Festős program Nép-Fehér Adrival és Vincze M. Izával, ami segíthet abban, hogy közelebb kerülj magadhoz és babádhoz. Oldhatja a félelmeidet az ismeretlentől vagy éppen megörökítheted vele boldogságod.
Könnyed aquarell technikával dolgozunk, mely nem igényel rajztudást. Készülünk sablonnal, technikai instrukciókkal, az elkészült alkotást pedig ott bekeretezzük Neked, így marad egy olyan emlék ebből a csodálatos időszakból, amit a saját kezeddel készítettél.
Időpont: 2022.11.24. 
Kezdés: 9 óra
Időtartam: 2,5-3 óra
Maximum létszám: 8 fő.
Helyszín: Életmód Fitnesz, Mikszáth Kálmán körút 65.

Workshop díja: 9.000 Ft/fő.

Jelentkezés a https://eletmodfitnesz.hu oldalon, az órarend fülön. Új vendégként regisztráció szükséges. A program már fenn van az oldalon, lehet rá jelentkezni! 🙂

 

Nép-Fehér Adrienn (LoveYourBelly, Kismamatorna, Manuális fájdalomterápia, Viscerál terápia):
Kismamatorna oktatóként, illetve két lánygyermek édesanyjaként tapasztalatból írom, hogy főként az első gyermeküket váró kismamákban rengeteg a félelem, kétely, bizonytalanság.
Mindkét várandósságom problémamentes volt, ha a testi oldaláról nézem, lelkileg viszont annál több kétely, félelem és kérdés volt bennem is.
Pedig szakemberként elméletben mindenre tudtam a választ, de még így is próbára tett mindkét terhességi időszak.

Sokszor csak a lecsendesedés hiányzott, hogy ne legyen annyi kérdés, jósolgatás, piszkálgatás, hogy hagyjanak békén egy kicsit, csak én és a babám legyünk egymásnak.

Vincze M. Iza (Grafikus festőművész)
Adrival szerencsés időben hozott össze a sors, épp kislányomat hordtam a szívem alatt. Nem vagyok az a jógás típus, lelkesen jártam az intenzív kismamatornáira, ami azért is volt különleges, mert a végén mindig volt lehetőség meditációra, vagy egy kis csacsogásra.
Várandóságom alatt stresszoldásra elkezdtem babaváró témában rajzolni, festeni.
Sokan szerették akkor az instagramon a Csendes babanaplómat, többen visszajeleztek, hogy segített a feldolgozásban. A szülés előtt készítettem festményeket, amivel igyekeztem ráhangolódni a baba érkezésére. Ezeket a tapasztalatokat felhasználva készítettem egy mintát, ami oldott irányba viszi a hangulatot.

Fontos információk: Kérünk olyan ruhában érkezz, amit nem sajnálsz, ha festékes lesz! Elkerülhetetlen a festékes víz kiborulása, az ecsettel történő fröcsögtetés. Védőkesztyűt tudunk biztosítani, de ha festékes lesz a kezed egy napi szappanozás után lejön Készülünk sablonokkal, ha bizonytalan vagy az előrajzolásban, de ha pár perc alatt felvázolsz egy skiccet, nem szabunk gátat kreativitásodnak. Az eszközöket mi biztosítjuk, kérünk a munka után az ecseteket hagyjátok vízben ázni, a színkeverédeseket a lehetőségekhez képest felitatni papírtörlővel a festőkorongokról, hogy legközelebb is tudjuk használni.
Ne feledd, hogy előzetes jelentkezés szükséges! Limitált számban fogadunk el jelentkezéseket!
Részvételedet az órarend fülön a ’Babahangoló meditációs festés’ jelentkezés gombbal, és a részvételi díj egyidejű átutalásával biztosíthatod. Átutalás hiányában a jelentkezést töröljük! Ha személyesen szeretnéd a jelentkezésedet leadni az eseményre, az Életmód Fitneszben megteheted, viszont itt is kérünk arra, hogy a részvételi díjat vidd magaddal, hisz ezzel együtt biztosíthatod a helyed!
Az akvarell képedhez szükséges minden eszköz, és anyag elkészült képedet keretbe tesszük, hogy neked csak fel kelljen akasztanod a falra.

Várunk szeretettel <3