Személyre szóló

Amikor belépsz az otthonodba, szereted már kizárni a külső ingereket, az a világ már csak a Tiéd és azoké, akikkel együtt élsz. Kint sok a zaj és a vizuális inger, jó egy kicsit megpihenni, de nem csak a testeddel, hanem a lelkeddel és a szemeddel is. Épp ezért készültem ezekkel a légies, könnyed képekkel, amik nyugodt hangulatot árasztanak a térbe és beépülnek a környezetbe.

imagefoto
Interieur fotó: http://www.1wallpaperhd.com
imagefoto02
Interieur fotó: http://blog.schtunks.info/tag/Wallpaper

Megrendelés menete:

Ha szeretnél saját festményt, az alkotás előtt fontos, hogy megismerjem kinek készül a kép, hova kerül, milyen az otthon hangulata, a Megrendelő személyisége.

imagefoto03
Interieur fotó: http://wallpaper222.com/explore/ingrain-wallpaper/

Fontos információk:

  1. Ha felkeltette az érdeklődésedet a képi hangulat, keress bátran e-mailen – iza@vizart.hu -, illetve telefonon a 06 70 634 4618-as számon. Az árajánlatom ezután készül el számodra.
  2. A vásárlásról áfamentes számlát, illetve nyugtát adok.
  3. A személyes átvételt javaslom, de postai úton is megoldható a szállítás.
  4. Személyes festményhez elengedhetetlen a konzultáció.
  5. A festmény megkezdése előtt az árajánlat összegének 50%-át kérem előlegként, melyről szerződést írunk. Ha a festmény nem kerül átvételre a foglalót a megrendelő elveszíti. További részletek az ÁSZF-ben olvashatóak.

Technikai információk:

  1. Magas minőségű fehér vászonra festek aquarell és akril technikával.
  2. Keretezést igény szerint profi műhelyben szakember elkészíti, erre külön árajánlat készül. Ha keret nélkül szeretnéd a faladon viszont látni, a fa rámát akasztóval látom el, hogy a pozicionálás pontos legyen.
  3. Magas minőségű fixálót használok, hogy takarításnál ne okozzon problémát a por eltávolítása (Ennek ellenére csak óvatosan takarítsd!)
  4. A képeimből csak egyetlen egy darab készül, másolatot nem készítek.

Vincze M° Iza
festőművész


TI MONDTÁTOK

“Szívszerész 
Az élet állandó változás és vele együtt én is változom, és tudom, hogy minden a lehető legjobb úton módon alakul, változik.
Sokévnyi önismereti munka, rengeteg tanulás, 4 évnyi egyéni oldásokban szerzett tapasztalat és egy évnyi tanítás van a tarsolyomban.
Csodálatos kísérnem a hozzám fordulók útját, elmélyülésüket ön-magukban és látni, ahogy pozitív irányban változik életük.
A célom, hogy minél több embernek segítsek az útján, hogy megismerve Önmagát megtapasztalja a minden rendben van köröttem és bennem állapotát.
Szívszerész  hálás szívvel gondolok egy csodálatos nő felé, akinek a fantasztikus alkotómunkájának eredményeként egy éve megszületett az elnevezés és egy logó.
A Szívszerész elnevezés marad: kihasználva a magyar nyelv gyönyörű, egyedi kifejezésmódját – a „munkám” vagy foglalkozásom számomra szívet melengető neve, amely egy szóban kifejezi azt, ami számomra a legfontosabb az emberekkel való foglalkozásaimban: Szív-szerész .
A logó változik.
Vincze Izabella csodálatos festménye kerül a középpontba, mint logó, szimbólum.
Álomszép. A rózsákkal és a hibiszkuszokkal körbefont sejtelmes női arc, az itt-ott felbukkanó élet virágaival, mindez gyönyörű színekbe öltöztetve.
A hibiszkusz a nőiesség és a szépség jelképe, a rózsa a szeretet és a szerelem virága.
Az Élet Virága az erők harmonizálásának, illetve a harmóniába kerülésnek, a tökéletesedésnek, a Nagy Egésszel való egyesülésnek a szimbóluma.
Az Élet Virágában legbelül hét színes kör látható, az Élet Magja. Tulajdonképpen hét kört vonz be a figyelem energiájának, mert ez a hétféle szín építi fel a fizikai életet.
Az Élet Virága egy élő jelkép. Egy kapu az anyagi lét és az anyagtalan lét között, vagyis a fizikai élet és a fizikai életen túli síkok között.
Az életben egészében véve minden energiából áll, maga az élet is tulajdonképpen energia. Az már a Fény rezgésszámától függ, hogy milyen színt látunk.
Az Élet Virága egy magas rezgésű elvet, egy teremtési folyamatot szimbolizál.
A titokzatosan felsejlő női arc és az azt körbeölelő virágok a nőiességet képviselik, a virágokkal egybefonódó élet virágai pedig szimbolizálják a női teremtő erőt a világban.
A Szív-szerész lehetne a mottóm is, hiszen az a célom, hogy egyre több ember találjon vissza a szívébe és kapcsolódjon össze saját isteni önvalójával és ezáltal a Nagy Egésszel. ”
Zala Szilvia