VIZART!VIP Festőworkshop

32.000 Ft

Egy önfeledt közös festésre hívlak Benneteket barátaiddal. családtagjaiddal együtt. Fedezzétek fel együtt az utatokat, a színeket, amik megjelennek a világotokban. A páros élményfestés ára összesen 32.000 Ft (2fő), minden + résztvevő díja 8.000 Ft/fő, amit a helyszínen tudsz kifizetni.

Az időpontot előzetes egyeztetés után fixáljuk le.

Helyszín: Kecskemét, TE&MI Styling Stúdió

32.000 Ft

vizart

Leírás

KÜLÖNLEGES SZÜLINAP, CSAPATÉPÍTŐ, VAGY LÁNYBÚCSÚ PROGRAMJA LEHET EZ A KÖZÖS FESTÉS! ÉLVEZZÉTEK, HOGY FOLYIK A FESTÉK, ÉS A KEZETEK IS MASZATOS.

 

Amit kaptok a 3 óra alatt:

  • A/4-ES AKVARELL PAPÍRRA FOGUNK FESTENI, VAGY EGY KÖZÖS VÁSZONKÉPET EGYÜTT* ALKOTUNK AKRILLAL
  • A SZÁRADÁSI IDŐBEN KOCH** BORRAL, TEÁVAL, KÁVÉVAL ÉS FALATKÁKKAL VENDÉGELLEK MEG BENNETEKET
  • AZ ESZKÖZÖKET BIZTOSÍTOM, A FESTÉSHEZ ELŐKÉSZÍTVE VÁRLAK BENNETEKET
  • HA AZ AKVARELL FESTÉST VÁLASZTOTTÁTOK A KÉPEKET KERETBE TESZEM, HA A VÁSZONKÉP* MELLETT DÖNTÖTÖK DIGITÁLIS NYOMATOT KAP MINDENKI A VÉGEREDMÉNYRŐL ÍGY NEKTEK MÁR CSAK FEL KELL AKASZTANI A FALRA EGY JÓL LÁTHATÓ HELYRE, HOGY AZ ÉV 365 NAPJÁN EMLÉKEZTESSEN BENNETEKET A KÖZÖS UTAZÁSOTOKRA ÉS AZ ÖNFELEDT PILLANATOKRA A BORÚSABB NAPOKON.
Ha szeretnéd, hozhatsz családtagot vagy barátot is magaddal! Kérlek a létszámot előre jelezd! Minden + résztvevő díja 8.000 Ft/fő, amit a helyszínen tudsz kifizetni. *A vászonkép izgalmas közös alkotás, a megajándékozott falára kerül :) A digitális nyomat egy A/4-es méretű magas minőségű reprodukciót jelent. ** Igény szerint vezetett borkóstolót szervezünk a festés közben, részletek miatt egyeztetést igényel. További információ: Vincze Mº Iza – 06706344618, iza@vizart.hu

Kapocsolódó termékek

Kapcsolat

Több információra van szükséged? Írj üzenetet hamarosan válaszolok.