Szállítási feltételek

 
Szállítási feltételek
Az Eladó a megrendelt termékek kiszállítását a weboldalon a termék mellett jelzett határidőn belül igyekszik teljesíteni. Az Eladó azonban felhívja a figyelmet, hogy a weboldalon jelzett szállítási határidő csak tájékoztató jellegű, attól való eltérés esetén az Eladóval szemben nem alkalmazhatók a késedelem jogkövetkezményei.
A megrendelés visszaigazolását és a megvásárolt termékek árának az Eladónál való jóváírását követően (kivéve utánvét esetében), az előzetesen jelzett határidő figyelembevételével, az Eladó összekészíti és kiszállításra átadja a megrendelt termékeket a futárszolgálatnak. A megrendelt termékeket a termékek sértetlenségét megőrző csomagolásban adjuk át a futárszolgálatnak kiszállításra.
Szállítási módok:
Személyes átvétel: A termék elkészülése után azonnali átvételi lehetőség Kecskeméten a visszaigazoló e-mailben szereplő helyen és időben.
Előre utalással, illetve a helyszínen készpénzel lehet fizetni, Önt nem terheli semmilyen további díj.
MPL futárszolgálat: Szállítási idő: termék elkészítése után 1-2 munkanap. A megrendelt termék(ek)et a Magyar Posta Zrt. szállítja házhoz. A kiszállítás a Magyar Posta Zrt. (1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6; cégjegyzékszám: 01-10-042463) saját üzletszabályzata szerint történik meg.
Ezen szállítási mód díja bruttó  2800 Ft előre fizetéssel.
Foxpost csomagautomaták (automatára történő csomagküldés) – ez a szállítási mód, csak bizonyos méret és értékhatárig használható. Szállítási idő: termék elkészítése után 3-5 munkanap. Ezen szállítási mód díja bruttó 1300 Ft előre fizetéssel.
GLS futárszolgálat utánvétellel: Szállítási idő: termék elkészítése után 1-2 munkanap. Ezen szállítási mód díja bruttó 2100 Ft utánvétellel. Ez a szállítás közvetlenül a gyártótól (Tokprint Kft.) történik.
Kérjük a csomag sértetlenségét a kézbesítő jelenlétében szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet és ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációra, illetve az alább szabályozott elállásra a termék sérülése okán akkor van lehetősége a vevőnek, ha a csomag fizikai sérüléséről szóló jegyzőkönyvet a reklamációval, illetve az elállásról szóló nyilatkozatával együtt részünkre bemutatja.
 Az elállás jogának esetleges gyakorlásának megkönnyítése végett, kérjük, hogy a küldemény átvételének időpontját rögzítse a termékek átvételekor (például írja rá a termékek mellett a csomagolásban található számlára), illetve őrizze meg a futárszolgálattól a kézbesítést követően a sikeres kézbesítésről kapott üzenetet, vagy legalább a kézbesítés napján a kézbesítés várható időpontját rögzítő üzenetet. Amennyiben élni kíván az alábbi elállási jogával, úgy a kézbesítés időpontját rögzítő ezen igazolás másolatát is mellékelje elállási nyilatkozatához.