Babahangoló meditációs festés

Babahangoló meditációs festés

Együtt alkotni felszabadító élmény!

“ nem tudok festeni”, “rajzórán is mindig béna voltam”, “annyira szerettem volna jól rajzolni, de nem mertem…”. Te is így érzed? Valószínűleg gyermekkorban kaptál olyan kritikákat, amik hatására elhitted ezeket a badarságokat.


Segítek ezen átlendülni: a festést instrukciókkal, videófelvétellel segítem, de nem elnyomva az alkotói szabadságot. Akvarell papírt és vízfestéket használunk, de kisebb létszámú csapattal akril-vászon technikával is megismerkedhetnek a festeni vágyók.

Görgess le, hogy ne maradj le a következő workshopomról!

Mit NE várj ettől az alkalomtól:

  • Ez nem jobb agyféltekés rajztanfolyam
  • Ez nem az a fajta festős program, amikor pontról pontra megmondom, most melyik színt használd, melyik részt fesd ki a képen és a végén azt hiszed Te vagy Van Gogh 🙂 ezzel becsapnálak, azt meg én nem szeretném
  • Ennyi idő alatt nem lehet több éves tanulmányt bezsúfolni, ha komolyabban érdekel a festészet, rajzolás ajánlok erre specializálódott iskolát

Helyette…

Élvezd azt, hogy folyik a festék, a kezed is maszatos lesz, esetleg felfedezel közben valamit magadban…

Természetesen kérdésed van segítek, akár szavakkal, akár ecsettel, csak szólj
Nem engedlek el úgy haza, hogy elégedetlen legyél az alkodásoddal, hidd el ki tudjuk hozni a legjobbat :)


Garantáltan szeretni fogod a keretbe tett festményedet, hiszen emlékeztetni fog a jó hangulatra, amit együtt töltöttünk el. Bízz bennem és büszke leszel az alkotásodra.

Babahangoló meditációs festés

Szeretnél jobban összehangolódni a babáddal? Sokszor csak a lecsendesedés hiányzik, hogy ne legyen annyi kérdés, jósolgatás, piszkálgatás, hogy hagyjanak békén egy kicsit, csak én és a babám legyünk egymásnak. Ebben segíthet a festés és a testeddel-lelkeddel való törődés.

Nincs elrontott kép. Nem kell festészeti előképzettség az eseményen való részvételhez. A 2 órás program alatt megismerkedhetsz az akvarell technikával, kicsit megmozgatunk és az esemény végén meditálunk.
Időpont: 2023.10.24. 09:30-11:30
Helyszín: Kecskemét, Széchenyi István Közösségi Ház, Széchenyi sétány 6.

Amit kapsz a 2 óra alatt

  • Az első 20-25 percben könnyed, átmozgató tornával indítjuk az eseményt.
  • A/4-es akvarell papírra fogunk festeni.
  • A száradási időben Nép-Fehér Adri vezette meditációval, relaxációval hangolódunk a kisbabád érkezésére, erősítjük a vele való kapcsolódást.
  • Az eszközöket biztosítjuk.
  • Az elkészült alkotásotodat keretbe tesszük, hogy a szülésnél támaszod legyen akár a szülőszobán. A kép segítségével a kellemes érzések világába hamar visszarepülhetsz.

Kérdés esetén keressetek bátran!

Kapcsolat

Több információra van szükséged? Írj üzenetet hamarosan válaszolok.