VIZART!VIP Festőworkshop

VIZART!VIP Festőworkshop

Együtt alkotni felszabadító élmény!

“ nem tudok festeni”, “rajzórán is mindig béna voltam”, “annyira szerettem volna jól rajzolni, de nem mertem…”. Te is így érzed? Valószínűleg gyermekkorban kaptál olyan kritikákat, amik hatására elhitted ezeket a badarságokat.


Segítek ezen átlendülni: a festést instrukciókkal, videófelvétellel segítem, de nem elnyomva az alkotói szabadságot. Akvarell papírt és vízfestéket használunk, de kisebb létszámú csapattal akril-vászon technikával is megismerkedhetnek a festeni vágyók.

Görgess le, hogy ne maradj le a következő workshopomról!

Mit NE várj ettől az alkalomtól:

  • Ez nem jobb agyféltekés rajztanfolyam
  • Ez nem az a fajta festős program, amikor pontról pontra megmondom, most melyik színt használd, melyik részt fesd ki a képen és a végén azt hiszed Te vagy Van Gogh 🙂 ezzel becsapnálak, azt meg én nem szeretném
  • Ennyi idő alatt nem lehet több éves tanulmányt bezsúfolni, ha komolyabban érdekel a festészet, rajzolás ajánlok erre specializálódott iskolát

Helyette…

Élvezd azt, hogy folyik a festék, a kezed is maszatos lesz, esetleg felfedezel közben valamit magadban…

Természetesen kérdésed van segítek, akár szavakkal, akár ecsettel, csak szólj
Nem engedlek el úgy haza, hogy elégedetlen legyél az alkodásoddal, hidd el ki tudjuk hozni a legjobbat :)


Garantáltan szeretni fogod a keretbe tett festményedet, hiszen emlékeztetni fog a jó hangulatra, amit együtt töltöttünk el. Bízz bennem és büszke leszel az alkotásodra.

VIZART!VIP Festőworkshop

Egy önfeledt közös festésre hívlak Benneteket barátaiddal, családtagjaiddal együtt. Fedezzétek fel együtt az utatokat, a színeket, amik megjelennek a világotokban akár egy szülinap, csapatépítő, vagy lánybúcsú alkalmával.

A páros akvarell élményfestés ára összesen 32.000 Ft (2fő). Ha szeretnéd, hozhatsz családtagot vagy barátot is magaddal! Kérlek a létszámot előre jelezd! Minden + résztvevő díja 8.000 Ft/fő, amit a helyszínen tudsz kifizetni.
A páros festés Időpontját Te választod ki!
Helyszín: Kecskemét, TE&MI styling stúdió, Géza fejedelem krt 1.

Ezt kapod a 3 óra alatt

• A/4-ES AKVARELL PAPÍRRA FOGUNK FESTENI, VAGY EGY KÖZÖS VÁSZONKÉPET EGYÜTT* ALKOTUNK AKRILLAL
• A SZÁRADÁSI IDŐBEN KOCH BORRAL, TEÁVAL, KÁVÉVAL ÉS FALATKÁKKAL VENDÉGELLEK MEG BENNETEKET
• AZ ESZKÖZÖKET BIZTOSÍTOM, A FESTÉSHEZ ELŐKÉSZÍTVE VÁRLAK BENNETEKET
• HA AZ AKVARELL FESTÉST VÁLASZTOTTÁTOK A KÉPEKET KERETBE TESZEM, HA A VÁSZONKÉP* MELLETT DÖNTÖTÖK DIGITÁLIS NYOMATOT KAP MINDENKI A VÉGEREDMÉNYRŐL ÍGY NEKTEK MÁR CSAK FEL KELL AKASZTANI A FALRA EGY JÓL LÁTHATÓ HELYRE, HOGY AZ ÉV 365 NAPJÁN EMLÉKEZTESSEN BENNETEKET A KÖZÖS UTAZÁSOTOKRA ÉS AZ ÖNFELEDT PILLANATOKRA A BORÚSABB NAPOKON.

**A vászonkép izgalmas közös alkotás, a megajándékozott falára kerül :) A digitális nyomat egy A/4-es méretű magas minőségű reprodukciót jelent.

** Igény szerint vezetett borkóstolót szervezünk a festés közben, részletek miatt egyeztetést igényel.

Kérdés esetén keressetek bátran!

Kapcsolat

Több információra van szükséged? Írj üzenetet hamarosan válaszolok.